تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

وزیر لهستانی:نصف اروپا همچنان خواستار ادامه روابط تجاری با روسیه هستند

وزیر فرهنگ و میراث وطنی لهستان گفت که نصف اروپا همچنان خواستار ادامه روابط تجاری با روسیه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «پیوتر ژلینسکی» که طی مصاحبه‌ای این سخنان را مطرح می‌کرد، گفت: «طرفداران بازیابی روابط با روسیه، کسانی هستند که به فکر پایان دادن جنگ در اوکراین و از سرگیری روابط با روسیه است و این چیزی است که در میان نیمی از مردم اروپا وجود دارد».

این در حالی است که همزمان با اقدامات تنش‌زای لهستان با روسیه، سفیر روسیه در این کشور در زمینه قطع روابط دیپلماتیک با لهستان واکنش نشان داد.

«سرگئی آندریف» سفیر روسیه در لهستان روز یکشنبه در مورد احتمال قطع روابط دیپلماتیک با ورشو گفت: «رهبری ما تصمیم می‌گیرد.»

لهستان روز شنبه با ورود به سفارت روسیه در ورشو بخشی از مدرسه روسیه در این سفارتخانه را تصرف کرد. روسیه در واکنش متعهد شد که به تصرف غیرقانونی مدرسه واقع در سفارت خود در «ورشو» از سوی لهستان را پاسخ قاطعی خواهد داد.

روسیه اعلام کرد که این اقدام لهستان نقض آشکار کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک است. سخنگوی وزارت خارجه لهستان در مورد این حادثه گفت که ساختمان مدرسه سفارت متعلق به دولت لهستان است.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات لهستانی با هدف تصرف مدرسه سفارت به محوطه آن حمله کرده‌اند.

در ادامه تنش بین لهستان و روسیه، نخست وزیر لهستان از نصب سیم‌های خاردار در مرز لهستان با منطقه «کالینینگراد» در روسیه خبر داد.

«ماتئوش موراویسکی» نخست وزیر لهستان گفت که حصار سیم خاردار در امتداد مرز با منطقه کالینینگراد روسیه دوباره تقویت خواهد شد. وی مدعی شد که این اقدام برای جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران ضروری است.

نخست وزیر لهستان گفت: «ما در سراسر نوار مرزی، اقدامات فیزیکی و الکترونیکی انجام خواهیم داد.»

این گزارش حاکیست، تنش دو کشور به دلیل جنگ در اوکراین بیشتر شده و ورشو خود را یکی از متحدان کی‌یف می‌داند. در مارس ۲۰۲۲، لهستان اعلام کرد که ۴۵ دیپلمات روس مظنون به کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه را اخراج می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار